Voxa

Voxa este o aplicație românească dedicată audiobook-urilor și ebook-urilor cu titluri în limba română și engleza si prima aplicație de acest gen la care mi-am făcut abonament.

De ce? În primul rand pentru ca merita. Au o varietate destul de mare de audiobook-uri înregistrate de oameni celebri precum: Șerban Pavlu, Mihai Călin, Cristina Stănciulescu și Daniela Nane.

Însă nu asta m-a atras la Voxa, ci partea de ebook-uri. Mi-am dorit mereu o aplicație în genul a Google Play Books, dar una cu abonament și cu conținut în limba romana. Poate sunt și alte aplicații de care eu încă nu știu, dar pana atunci raman la Voxa. 

Îi lipsesc unele functionalitati, precum notițe la un fragment anume. Momentan pot adăuga doar semne de carte care se adaugă pe o pagina întreaga, și nu e ceea ce-mi doresc tot timpul. Nu se regasesc nici toate cărțile pe care mi-as fi dorit sa le citesc, în schimb, în urma unui email, mi-au spus ca se straduiesc sa aducă cat mai multe cărți în aplicație, ceea ce se și vede. 

Abonamentul costa 48 de lei pe luna, iar primele 15 zile sunt gratuite. În aceste 15 zile poți citi si asculta oricate carti doresti. Poți chiar și fără cont sa asculti fragmente din orice carte disponibilă pe Voxa și să îți dai seama dacă merită sa iti faci un cont si sa o asculti sau nu merita.

În concluzie, merită 48 de lei / luna pentru un abonament? Pentru mine da, avand in vedere faptul ca mi-am propus sa citesc 2-3 cărți pe luna, astfel economisesc bani si sustin si un business local care face o treaba minunata.  

Alte articole: Cum e să fii curier pe bicicletă?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: