Vindeti telefonul cu flip.ro

Tocmai ați cumpărat un nou smartphone, iar acesta se află la cel mai înalt nivel. Dar apoi vezi un model nou și strălucitor și nu poți să nu te întrebi dacă acesta este cel care te va face în sfârșit să faci upgrade.

Stai acolo, cântărindu-ți opțiunile, până când, în cele din urmă, te decizi să îți vinzi vechiul telefon pe Flip.ro în loc să îl arunci sau să îl dăruiești unui prieten sau unui membru al familiei.

Poate părea o decizie ușoară la prima vedere – la urma urmei, cine vrea să cheltuiască bani pe ceva de care nu are nevoie? Dar, de fapt, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a lua orice decizie cu privire la vânzarea telefonului tău folosit pe Flip.ro:

Vânzarea telefonului vechi este o modalitate excelentă de a obține bani pentru unul nou. Cu Flip, puteți obține o ofertă instantanee online, iar oferta dvs. este garantată.

Să vă vinde-ți smartphone-ul folosit pe Flip este ușor! Urmați pur și simplu acești pași:

1. Aflați instantaneu cu cât puteți vinde telefonul dvs. introducând starea acestuia și operatorul.

2. Selectați starea dispozitivului dvs. (Excelentă, Foarte bună sau Bună) și introduceți numărul IMEI al acestuia.

3. Introduceți operatorul de telefonie al dispozitivului dvs. (AT&T, Sprint, T-Mobile sau Verizon). Aceste informații se găsesc de obicei pe spatele ambalajului telefonului sau pe cutia acestuia. Dacă nu o știți din prima, verificați-o cu instrumentul nostru de căutare a operatorului aici.

4. Veți primi un preț de ofertă instantaneu pentru dispozitivul dvs. în funcție de starea acestuia și de operatorul de telefonie!

Vinde-ti telefonul cu flip.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement