Viata noastra poate fi uneori tulbure si plina de probleme, dar adesea ne concentram prea mult asupra lucrurilor negative si uitam sa apreciem lucrurile bune din viata noastra

Viata noastra poate fi uneori tulbure si plina de probleme, dar adesea ne concentram prea mult asupra lucrurilor negative si uitam sa apreciem lucrurile bune din viata noastra. In realitate, viata noastra nu este atat de rea precum o credem noi, si da, acest articol este unul motivational si unul care pe mine ma face sa constintizez ca am o viata buna.

Imaginea de mai sus ma lasa fara cuvinte,  un tata isi tine de mana fiica moarta printre daramaturi, in Turcia. Si stau si ma gandesc si incerc sa constintizez cata suferinta poate indura acest om.

Totodata imi dau seama ca eu ma pot considera un om fara probleme, toate micile probleme ale mele au fost cauzate tot de mine, prin actiunile mele, in schimb, acest om si alte mii de familii au ramas fara cei apropiati, fara locuinte, fara tot ce au construit indealungul vietii.

Cred ca ar trebui sa ne trezim la realitate si sa constientizam ca viata noastra nu este atat de rea precum o credem noi. Micile noastre probleme se pot rezolva in marea lor majoritate foarte simplu, in schimb, suferinta acelui tata nu se va disparea niciodata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: