USL trăiește, la fel și mentalitatea învechită a clasei politice

USL trăiește, la fel și mentalitatea învechită a clasei politice
USL trăiește, la fel și mentalitatea învechită a clasei politice

Ieri a fost o zi bună, a fost votată în camera deputaților inițiativa cetățenească „fără penali în funcții publice”, iar astăzi, am primit două lovituri puternice, una de la Guvernul PNL, iar alta de la DIICOT.

Vreau să încep cu faptul că ieri eram optimist, că „fără penali în funcții publice” a trecut de camera deputațiilor, iar astăzi am presimțirea că aceasta nu va trece de senat. A fost doar un joc politic cu care ne-am obișnuit deja.

Iar cum ieri, lucrurile păreau că se îndreaptă spre bine, astăzi Guvernul PNL atacă la CCR DNA-ul pădurilor. Ieri am făcut un pas înainte, astăzi 1 kilometru de pași înapoi.

Legea a fost adoptată acum o lună de către Parlament, iar astăzi, PNL o atacă la CCR. De ce ai face asta? Poate pentru că mulți din PNL sunt implicați în astfel de afaceri? Întreb și eu.

În timpul stării de urgență s-a furat și mai mult, pentru că s-a putut, iar Romsilva consideră că furtul de lemne face parte din dezvoltarea economiei românești.

În fiecare an dispar 20 de milioane de metri cubi de lemn, ILEGAL, iar astăzi PNL atacă la CCR o lege care nu doar că e benefică pentru pădurile din România, dar e și NECESARĂ.

A doua chestie despre care vreau să scriu, este Dosarul 10 august. Acesta a fost clasat de către DIICOT și nu avem nicun vinovat pentru tot ce s-a întâmplat atunci.

În concluzie, PNL-ul este exact aceași mizerie ca și PSD.

Sper ca la alegerile locale și parlamentare din acest an, românii să nu uite aceste lucruri.

Avem nevoie de o nouă clasă politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like