Timpul e prea prețios pentru a-l pierde făcând lucruri neproductive

Timpul e prea prețios pentru a-l pierde făcând lucruri neproductive
Timpul e prea prețios pentru a-l pierde făcând lucruri neproductive

Am ajuns în ultimul timp să nu mai fac aproape nimic productiv, iar acum parcă îmi pare rău de acel timp pierdut.

Timpul nostru este împărțit în mai multe părți: timp petrecut la muncă, timp petrecut cu familia, timpul pierdut pe drum și timpul pierdut aiurea.

Timpul petrecut la locul de muncă nu este un timp pierdut, atât timp cât îți place ceea ce faci, dacă nu îți place și mergi nervos la muncă, poate va trebui să îți găsești un alt loc de muncă.

Timpul petrecut cu familia este necesar pentru fiecare dintre noi.

Timpul petrecut în trafic poate fi considerat un timp pierdut aiurea dacă nu faci altceva în mașină decât să asculți radio-ul de dimineață. Poți să valorifici acel timp ascultând un podcast sau o carte audio.

Și acum am ajuns la partea cu timpul pierdut aiurea, nefăcând nimic productiv. Foarte mulți ne-am trezit în timpul pandemiei pe canapea uitându-ne la multe filme și seriale, nefăcând absolut nimic productiv, acel timp este unul pierdut. În acel timp am fi putut să citim o carte, să învățăm lucruri noi sau de ce nu, să ne reprofilăm, în cazul în care nu ne place job-ul actual.

Nu zic că uneori nu e bine să ne uităm la un film sau să ne jucăm un joc video, zic doar să nu ne pierdem tot timpul liber făcând aceste lucruri.

Peste 10.000 de titluri se afla in promotia 2+1 GRATUIT pe Libris.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like