Sorin Grindeanu

Astăzi nu a fost o zi prea însorită, nici afară, nici în Parlament, dar vestea bună e că parlamentarilor noștri le place vremea rea.

Astăzi, în timp ce îmi făceam cumpărăturile la Profi-ul de după colț, în Camera Deputaților s-a creat oficial o nouă alință – una apreciată de români și care are ca scop formarea unei majorități care să crească pensiile – cele speciale bineînțeles – care să investească mulți bani în unele localități, nicidecum în buzunarul unor primari – și care va construi spitale – măcar fundația, dacă faza cu macheta nu mai funcționează.

PSD, UDMR, AUR și minoritățile au votat cu DA, îl vrem pe șeful OUG 13 președinte la Camera Deputaților, PNL s-a abținut fiindcă îi este puțin rușine să ceară PSD de soție, iar USR e singurul partid care se opune unei eventuale cununii între PNL și PSD.

Ok, AUR are un motiv foarte bine întemeiat care e livrat perfect credurilor ANTI orice e bine pentru societate – ci anume acela ca USR să nu ajungă la butoanele Camerei Deputaților fiindcă doamne ferește se va supune la vot legea aceea cu Certificatul Verde.

Eu zic să ne bucurăm de viață, să avem grijă de noi și să nu ne facem prea mulți nervi, până la alegeri prea o să rezolvăm nimic, ah, da, Nicolae Ciucă și-a depus mandatul – am zis să scriu și asta aici fiindcă Ciucă nu merită un articol întreg în categoria Mizeria Zilei.

Sursa: digi24.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: