Site-uri de pe care poți învăța de acasă

Site-uri de pe care poți învăța de acasă
Site-uri de pe care poți învăța de acasă

În această perioadă ar fi bine să ne ținem mintea ocupată.

Deoarece mulți dintre noi avem mult timp liber, ar fi eficient să-l folosim pentru a învăța lucruri noi, poate lucruri pe care am fi vrut să le învățăm în trecut, dar n-am avut timp pentru ele. În această perioadă te poți reprofila într-un alt domeniu, unul mai pe placul tău.

Ți-am pregătit o listă de site-uri de pe care poți învăța lucruri noi, pe unele va trebui să plătești ca să poți viziona cursul, dar dacă investești în tine, nu ai ce pierde, așa că hai să începem:

  • Coursera

Coursera este o platformă americană online fondată în 2012 de profesorii de la Stanford Andrew Ng și Daphne Koller, care oferă cursuri online din diferite domenii, începând de la matematică, informatică până la biologie, medicină și multe alte domenii.

Am primit acces gratuit la platformă datorită unui parteneriat între Coursera și facultatea la care studiez, dar în mod normal platforma iți oferă 7 zile gratuite, iar mai apoi te va costa 49 dolari în fiecare lună, dar vei putea accesasa fiecare curs în parte. Platforma îți mai oferă și câteva cursuri complet gratuite. Poți să iți faci un cont pe acest link, iar mai apoi poți da un ochi peste cursuri.

  • Udemy

Udemy este o platformă asemănătoare ca cea de dinainte. Este destinată celor care doresc să adauge noi abilități în CV-urile lor sau să învețe lucruri noi. Spre deosebire de Coursera, pe această platformă plătești pentru fiecare curs în parte sau poate ai șansa să găsești un curs pe placul tău gratuit.

Pe Udemy poți fi chiar tu profesor. Platforma îți oferă posibilitatea de a crea cursuri online, iar mai apoi să le vinzi prin intermediul platformei, prin urmare poți să dai mai departe și altor persoane din cunoștințele tale.

  • YouTube

YouTube este una dintre cele mai bune platforme de pe care poți învăța. Sunt o mulțime de oameni care oferă tutoriale din diferite domenii, trebuie doar să cauți, iar cu siguranță vei găsi o persoana de la care crezi că poți învăța ceva.

În plus, îți sugerez să citești și o carte care e pe placul tău, iar după o zi în care ai obținut noi cunoștințe, te poți relaxa uitându-te la un film.

Îți sugerez și site-ul oareaistiut.ro pentru a afla noi curiozități din diferite domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like