Xiaomi Mi Band 6 a fost lansat oficial pe piața din România pe data de 23 aprilie, data la care mi-am comandat și eu brățara smart făcând update de la Mi Band 5 pentru unele funcții pe care le promitea.

Mi Band 6 are un preț de aproximativ 200 de lei și se regăsește în mai multe magazine din România, precum:  mi-home.ro, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, etc.

Pentru cei 200 de lei, primești o autonomie de 14 zile, poți vedea notificările din telefon, poți monitoriza pașii, pulsul, stresul și câteva activități sportive, dar eu zic să vorbim despre ele pe rând.

Autonomie Xiaomi Mi Band 6

Nu cred că este o persoană în lumea asta care se poate plânge de autonomia brățărilor Xiaomi, acestea având o autonomie de +/- 14 zile, iar încărcarea se finalizează într-o oră jumate. La partea de încărcare, Xiaomi, a păstrat tradiția începută anul trecut,acesta alimentânduse printr-un suport magnetic.

Notificări

De ceva timp mi-am schimbat obiceiul de a ține telefonul în buzunarul de la pantaloni și îl țin în geanta de pe spate pe care o am mai mereu cu mine. Notificările pe Mi Band 6 vin instantaneu, dar se mai întâmpla ca uneori să nu primesc nicio notificare pe brățară. Problema asta am avut-o și la Mi Band 5 și la Mi Band 4, deci e un fel de semnătură a Xioami această problemă.

Funcții de monitorizare a sănătății

Mi Band 6 măsoară ritmul cardiac, ciclurile de somn, nivelul de stres, iar față de versiunea anterioară, măsoară niveul de oxigen din sânge și calitatea respirației din timpul somnului. Nu știu cât de precis le măsoară, dar cu siguranță mai precis ca versiunea anterioară.

Moduri de antrenament

Mi Band 6 vine la pachet cu 30 de tipuri de exerciții, iar Xiaomi promite  detectarea automată a 6 activități, lucru ce nu s-a întâmplat, chiar dacă am setat să le detecteze automat. Acesta fiind și motivul pentru care am ales să fac un mic upgrade de la Mi Band 6 la Mi Band 5.

Dar totuși un lucru s-a îmbunătățit, și anume faptul că acum detectează mai precis când urci un deal sau cobori o vale.

Aplicație Mi Band 6

Mi Band 6 vine și cu o aplicație nouă, mai modernă, numită Xiaomi Wear, dar care încă are nevoie de mici îmbunătățiri, dar totuși e mai rapidă și cu un design mai plăcut decât clasicul Mi Fit.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement