Kit-ul de gaming de la A+ vine la pachet cu o tastatură, un mouse, o pereche de căști și un mousepad, totul la un preț de 78 lei.

Prețul este într-adevăr mic, dar nu cred că se găsește pe piață ceva mai bun la calitate-preț.

Tastatura A+

Am cumpărat acest Kit deoarece am avut nevoie urgent de o tastatură la laptop după ce tastatura de la laptop a decis că e timpul să nu mai funcționeze, iar acum scriu acest articol de pe tastatura primită în Kit-ul de Gaming de la A+.

Tastatura este un iluminată, dar din păcate nu se pot opri luminile și nici nu se pot schimba. Tastele se apasă ușor. Nu e o tastatură silențioasă, dar nici nu cred că îți doreși una, mai ales că e vorba de o tastatură de gaming. 

Mouse A+

Când vine vorba de mouse, nu prea am ce comenta, este un mouse decent, cu un design simplu, dar ergonomic. Vine cu 4 rezoluții DPI: 1200-1600-2400-3200 și are o durată de viață de aproximativ 5 milioane de click-uri. Fundalul este iluminat cu LED în 7 culori.

Mousepad

Despre mousepad nu am multe de zis, e un mousepad bun, destul de mare pentru nevoile mele și în principiu își face treaba. 

Căști A+

Tot kit-ul de gaming costă aproximativ 80 de lei, deci să fiu sincer nu m-aș fi așteptat ca căștile să se audă atât de bine, iar la partea de confort, sunt destul de ok, dar nu cele mai ok. 

Per total, dacă dorești un kit de gaming cu toate perifericele incluse la un preț mic, această este una dintre singurele variante.

Kit-ul îl poți achiziționa de pe eMAG. Iar dacă folosești acest link, atunci poți susține acest site fără să te coste nimic. 

Lasă și tu un review mai jos în secțiunea de comentarii și spune-ți părerea despre Kit-ul de Gaming de la A+.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement