Nu prea există diferență între oameni și animale

Nu prea există diferență între oameni și animale
Nu prea există diferență între oameni și animale

Am acasă doi câini și două pisici. Animale diferite, cu scopuri diferite. Câinii vor să se joace toată ziua, pisicile vor să doarmă toată ziua. La fel sunt și oamenii: oamenii care lucrează o viață întreagă pentru scopul lor și oameni care nu fac nimic toată ziua, doar se plâng de cât de grea e viața lor.

Câinii când se apropie de pisici, una stă pe loc și nu face nimic și acceptă ca câinele să se joace cu ea, cealaltă pisică dă cu ghiara în câini. La fel sunt și oamenii: sunt oameni care acceptă o persoană diferită în grupul lor, iar alții știu doar să arate cu degetul și nu acceptă ca să acorde o șansă și altor oameni, cum ar fi celor de etnie romă. 

Pisicile mele nu stau niciodată împreună. La fel sunt și oamenii: sunt oameni care același scop în viață, dar nu vor să se ajute unul pe celălalt pentru nimic. 

Una dintre pisici seara doarme cu câinii. La fel pot fi și oamenii: nu trebuie să punem etichete pe oameni, fiecare dintre noi putem fi diferiți, dar totodată putem să fim uniți. Nimeni nu-i vinovat că s-a născut într-o familie mai săracă sau că nu se pricepe la unele lucruri la care te pricepi tu. 

În concluzie: Nu toți suntem la fel, dar asta nu înseamnă că nu putem fi uniți sau dacă nu poți, măcar nu mai arăta cu degetul către alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like