Pagina de feed a Facebook e putin dezordonata. Nu de putine ori am pierdut unele postari pentru ca apasam pe butonul de home si incepea sa-mi afiseze noi postari, cat mai irelevante.

Dar acest lucru se va schimba, intr-o postare pe Facebook, Mark Zuckerberg a anunțat că platforma introduce o funcție care le permite utilizatorilor să personalizeze și să controleze conținutul pe care îl văd.

Cu noua filă Feeds, puteți vedea cele mai recente postări din categoriile pe care le-ați selectat: Prieteni, Pagini sau Grupuri. Va exista si o categorie denumita All care vă va arăta postările din toate fluxurile.

Utilizatorii vor găsi Feeds în bara lor de comenzi rapide. Pe iOS, aceasta este plasată în partea de jos a aplicației, iar pe Android, în partea de sus. Iată cum arată:

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, puteți crea, de asemenea, o listă de favorite în care puteți selecta până la 30 de prieteni și pagini.

Prietenii și Paginile nu vor fi notificați dacă le adăugați sau le eliminați și vă puteți gestiona lista în orice moment.

Odată cu introducerea Feeds, fila principală pe care o vedeți atunci când deschideți aplicația se va numi Home.

Cred ca aceasta noua functie este binevenita, singurul minus e ca ne va tine pe toti in bula noastra.

Noua funcție este deja disponibilă pentru unii utilizatori încă de joi, iar lansarea globală este așteptată în cursul săptămânii viitoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: