Microsoft și Nvidia construiesc un supercomputer „masiv” de inteligență artificială.

Nvidia și Microsoft au anunțat miercuri o colaborare multianuală pentru a construi un supercomputer AI în cloud, adăugând zeci de mii de GPU Nvidia la Microsoft Azure.

Noul acord face din Azure primul cloud public care încorporează întreaga stivă AI a Nvidia – GPU-urile sale, rețelele și software-ul AI.

Prin consolidarea infrastructurii Azure cu suita completă de inteligență artificială a Nvidia, mai multe întreprinderi vor putea să antreneze, să implementeze și să extindă inteligența artificială.

„Progresele tehnologiei AI, precum și adoptarea de către industrie se accelerează”, a declarat Manuvir Das, vicepreședintele Nvidia pentru informatică pentru întreprinderi, într-un comunicat. „Descoperirea modelelor de fundație a declanșat un val de cercetare, a încurajat noi startup-uri și a permis noi aplicații de întreprindere.”

Instanțele Azure dispun deja de GPU Nvidia A100 asociate cu rețeaua Nvidia Quantum 200Gb/s InfiniBand. Instanțele viitoare vor fi integrate cu GPU Nvidia H100 și rețea Nvidia Quantum-2 400Gb/s InfiniBand.

Între timp, suita de software Nvidia, Nvidia AI Enterprise, este certificată și susținută pe instanțele Microsoft Azure cu GPU A100. Suportul pentru instanțele Azure cu GPU H100 va fi adăugat într-o versiune viitoare a software-ului.

Clienții Azure Enterprise vor avea acces, de asemenea, la setul complet de fluxuri de lucru AI și kituri de dezvoltare software de la Nvidia, optimizate pentru Azure. Companiile vor colabora, de asemenea, pentru a optimiza software-ul de optimizare a învățării profunde DeepSpeed de la Microsoft.

Noul acord oferă, de asemenea, Nvidia șansa de a utiliza Azure VM pentru a-și avansa cercetările în domeniul inteligenței artificiale generative.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement