HBO Max s-a lansat astazi, 8 martie, oficial si in Romania. HBO Max ia locul controversatului HBO Go, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Am testat in diminieata aceasta Site-ul HBO Max si tot ce pot spune momentan e ca HBO a facut o schimbare placuta, cu o interfata noua, o interfata mai rapida si cu mai multe filme si seriale. Astazi, cei de la HBO, au lansat si primele doua episoade din serialul romanesc RUXX.

Prețul pentru un abonament este de 3.30 euro/lună fiind un preț special între 8 și 31 Martie și pe toată perioada activă a abonamentului vei plătii această sumă. Iar cei ce vor realiza un abonament după această perioadă plătesc suma de 4.99 euro/lună.

HBO Max oferă cele mai noi producții Warner Brothers, in plus avem disponobil si filmul Dune pe care doresc sa-l vad de ceva timp si n-aveam timpul necesar pentru a-l vedea intr-un cinema.

Daca nu aveti un cont de HBO Go, va recomand sa va creati acum un cont de HBO Max si sa profitati de pretul mic pentru acest serviciu. Aplicatia este disponibila si pe Androi, iOS si Smart TV-uri.

Sursa: techstart.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement