Google a anunțat că va închide serviciul său de jocuri în cloud, Stadia, pe 18 ianuarie 2023. Serviciul va rămâne activ pentru jucători până atunci, iar Google va rambursa toate echipamentele hardware Stadia achiziționate prin intermediul Google Store, precum și toate jocurile și conținutul suplimentar achiziționat din magazinul Stadia.

Google se așteaptă ca aceste rambursări să fie finalizate la mijlocul lunii ianuarie. Toți clienții actuali vor primi un e-mail cu mai multe detalii despre procesul de rambursare odată ce acesta va începe.

Google a declarat că decizia de a închide Stadia a fost luată deoarece „nu este acolo unde trebuie să fim pe termen lung”. Se pare că planul companiei este de a se concentra pe integrarea tehnologiei sale de jocuri în cloud în produsele sale existente, în loc să construiască o ofertă de sine stătătoare.

In concluzie, Google a omorat un alt proiect, dar era de asteptat, motivul cek mai mare fiind ca nu oferea o experiență comparabilă cu servicii precum GeForce Now sau PlayStation Now.

Cati dintre voi ati folosit Google Stadia?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: