Glovo, sa-ti fie rusine!

Glovo, probabil cea mai mare platforma de food delivery din Romania, face cam ce-si doreste cand vine vorba de curieri. De la scaderea renumeratiei pana la suspendarea conturilor de curieri.

In trecut am scris un articol cum e sa fii curier pe bicicleta, iar acum il completez cu noi detalii.

Sunt, sau mai bine zis, am fost, curier la Glovo pana cand mi-au suspendat contul, motivul? Am incalcat termenii si conditiile platformei. Care anume? Nu stiu, si nici ei. Raspunsul lor a fost sa iau legatura cu seful de flota dupa ce ei mi-au dezactivat contul in timpul programului. Si nu sunt singurul curier care a patit acest lucru.

Mie unul nu prea imi pasa ca mi-au suspendat contul, faceam Glovo in timpul liber cand nu aveam ce face pe acasa, dar sunt persoane care au jobul de curier full-time, iar intr-un astfel de moment ei raman fara job, fara avantajele unui angajat care poate reclama angajatorul la ITM. Angajatorul care a angajat curierul nu are nicio vina, el e doar intermediar intre curier cu Glovo, iar asa Glovo scapa de toate obligatiile pe care le are un angajator fata de angajat si face ce vrea, cand vrea.

Dar din pacate toate platformele functioneaza asa, dar nu am auzit pana acum povesti de la curierii de la Tazz, Bolt, Uber, care au ramas cu contul suspendat fara motiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: