Freshful sau Sezamo

Serviciile de livrat alimente acasa in 2-3 ore devin din ce in ce mai multe in Bucuresti si asta nu poate decat sa ma bucure ca si consumator final, concurenta e bine-venita.

Le-am incercat pe ambele, si tot ce pot sa zic este ca Sezamo mi se par cei mai buni, poate pentru ca sunt si cei mai noi si incearca sa fie mai atenti la comenzi, iar momentan inca nici nu s-au lansat oficial pe piata. Ei livreaza cu masini 100% electrice si bineinteles, frigorifice. Livreaza in 3 ore si poti programa livrarea la intervale de 15 minute. Eu am programat livrarea dimineata intre 9-10, am primit mesaj de la curier la 8:30 daca imi poate livra acum sau asteapta pana la ora programata, ceea ce mi s-a parut un lucru de bun simt. Calitatea alimentelor de nota 10, proaspete, ambalate corespunzator, si la fel ca si la Freshful, poti returna pungile la urmatoarea comanda.

Freshful este bun, cu mai multe produse decat Sezamo, cu beneficii pentru clientii Genius, nimic de reprosat nici pentru ei, dar comunicarea cu curierii de la Sezamo mi se pare mult mai buna, insa pe partea de site si aplicatie, Freshful, sta umpic mai bine, mai rapida si mai usor de folosit de pe mobil.

Bringo este putin diferit, dar per total fac acelasi lucru, dar cum ei nu livreaza din propriul depozit, ci din magazine precum Carrefour sau Penny mai nou, dar si mancare gata gatita din unele restaurante partenere se intampla sa se mai rataceasca cate un produs, ceea ce ma face sa renunt la Bringo in favoarea Sezamo sau Freshful.

Bineinteles, mai sunt pe piata si Glovo Express sau cu livrare din supermarketuri, Bolt Market si Tazz, dar pe ei nu ii bag in aceasi categorie deoarece nu livreaza cu masini frigorifice si ca si la Bringo, se ratacesc destul de des produse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: