Fitbit Charge 5 a fost lansat oficial și vine cu un ecran mai bun și cu o autonomie ridicată. Fitbit Charge 5 vine la pachet cu șase luni de abonament gratuit la Fitbit Premium. Acesta oferă acces la antrenamente, îndrumări și sfaturi.

Tot în această conferință, Fitbit, a anunțat Daily Readiness, mai exact un serviciu ce le va arăta utilizatorilor dacă corpul lor este sau nu pregătit pentru un antrenament nou sau au nevoie de recuperare.

Charge 5 include modul GPS, 20 de tipuri de antrenamente, recunoașterea automată a exercițiilor și o estimare a VO2 max, un senzor EDA pentru măsurarea stresului. Pe lângă toate acestea, brățara va măsura respirația, temperatura pielii și SpO2.

Acesta vine cu un ecran AMOLED cu 20 de fețe de ceas disponibile, este mai subțire cu 10% decât predecesorul său, iar autonomia acestuia va fi de maxim șapte zile.

Fitbit Charge 5 vine cu preț de 899 de lei și poate fi precomandat de pe acest link. Acesta va fi livrat în această toamnă! 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe:
logo

Hello, We’re content writer who is fascinated by content fashion, celebrity and lifestyle. We helps clients bring the right content to the right people.

Explore Topics
- Sponsored Ad - Advertisement