FIFA 23 nu este departe de a ajunge pe rafturi, iar iubitorii simulatorului de forbal abia asteapta sa puna mana pe el. Acesta va fi ultima colaborare dintre EA Sports și FIFA, cele două companii urmând să se despartă după aproape trei decenii de asociere.

Noul joc promite multe, si chiar sper sa fie cel mai bun joc din toata franciza, sa nu fie o dezamagire plina de bug-uri.

Când va fi lansat FIFA 23?

FIFA 23 va fi lansat pe PlayStation 5 și Xbox Series X/S, precum și pe Windows, PlayStation 4 și Xbox One.

Jocul va fi lansat și pe Nintendo Switch și Google Stadia.

Mai sunt câteva luni până când FIFA 23 va fi lansat, acesta va fi lansat pe 30 septembrie 2022.

Citeste si: Google Pay a devenit Google Wallet

Care este prețul lui FIFA 23?


Pretul jocului la precomanda este de 399.99 lei.

Ce caracteristici noi va avea FIFA 23?


Crossplay în FIFA 23
Deși EA Sports a dezvăluit oficial puține informații despre FIFA 23, ne așteptăm ca cross-play-ul să fie disponibil pentru prima dată în serie.

Au existat mai multe teste de crossplay în FIFA 22 pe consolele precum PS5, Xbox Series XIS și Stadia. Dacă acesta este într-adevăr încorporat în FIFA 23, atunci ar uni jucătorii de pe toate platformele.

Moduri de joc FIFA 23
EA Sports nu ar dori să se joace prea mult cu modurile de joc și ar trebui să aibă cvartetul obișnuit de Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs și Volta.

În plus, având în vedere că este anul Cupei Mondiale, va fi inclus un mod de joc al Cupei Mondiale cu turneele masculin și feminin, ceea ce ar trebui să entuziasmeze fanii.

„Ne-am angajat să ne asigurăm că următorul FIFA este cel mai bun FIFA de până acum, cu mai multe caracteristici, moduri de joc, conținut pentru Cupa Mondială, cluburi, ligi, competiții și jucători decât orice alt titlu FIFA de până acum”, a declarat FIFA într-un comunicat.

Cum puteți precomanda FIFA 23?
Il gasiti la precomanda pe eMAG.

Starul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, continuă să fie una dintre fețele fotbalului, vedeta fotbalului feminin Sam Kerr însoțindu-l pe internaționalul francez pe coperta ediției Ultimate Edition.

Mbappe a fost apoi dezvăluit ca fiind jucătorul care va fi pe coperta ediției standard a jocului din acest an.

Trailer FIFA 23

Sursa: goal.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: