• August 4, 2021
Cum e să fii curier pe bicicletă?

Cum e să fii curier pe bicicletă? Meseria de curier este una destul de interesantă, plină de experiențe diferite de la comandă la comandă, plină de frustrări – mai ales când ai un timp de așteptare prea mare la diverse restaurante, plină de frustrări din partea clienților care nu înțeleg diverse situații, precum timpul de așteptare la restaurant, dar și plină de lucruri frumoase. 

De multe ori pun deoparte fiecare frustrare și încerc să mă relaxez gândindu-mă doar la lucrurile pozitive din viața de curier, până când un șofer care habar nu are cum a luat permisu vine și te înjură din diverse motive, dar pe total, viața de curier e frumoasă.

Să nu vorbim și de salarii, care conform anunțurilor de pe diverse platforme de anunțuri online, depășesc lejer 4000 de lei, da, dacă lucrezi 12 ore pe zi fără pauză și dacă ai comenzi în continuu, în rest, câștigi aproximativ 2800-3000 de lei în 8 ore dacă ai bineînțeles comenzi. 

Partea pozitivă în a fi curier pe bicicletă este faptul că măcar ai un motiv de a face sport, mult sport și pe lângă asta, mai câștigi și un ban de o shaorma, că pică numai bine după 30-40 de km în 40 de grade.

Lăsând toate astea la o parte, dacă dorești să câștigi un ban în plus lucrând câteva ore pe zi pe lângă jobul actual, precum ne recomandă și Ministerul Muncii – Raluca Turcan, atunci chiar îți recomand să te alături unei echipe de curieri, fie Glovo, Bolt, Tazz, Foodpanda și ce-o mai fi. 

Succes și să ne vedem cu bine în trafic și dacă ești curier, spune-mi părerea ta, cum e să fii curier pe bicicletă?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *