anul 2022

Anul 2022 a fost un an plin de provocări pentru mine. A început cu incertitudine și nesiguranța cauzate de o despărțire și a trebuit sa incep anul pe cont propriu.

Totusi, am încercat să văd partea pozitivă a lucrurilor și am înțeles ca nu sunt singurul care a trecut prin asta și totodată am învățat să apreciez mai mult timpul petrecut singur. De asemenea, am învățat să fiu mai flexibil și să mă adaptez la schimbări mult mai ușor, iar asta s-a văzut pe parcursul anului 2022, dar îți povestesc despre schimbările ce au avut loc în viața mea puțin mai jos.

În anul 2022 am reușit să-mi ating aproape toate obiectele personale, să încep proiecte noi și sa le continui si sa le cresc pe cele pe care le-am inceput in anul 2021. 

La început de 2022 aveam 4 joburi, avema un job full-time, de 8 ore, de luni pana vineri, dupa job eram ori curier la Tazz, ori lucram la agentia mea de web design, iar in weekend lucram 8 ore la MCDonald’s si dupa la fel, ori curier la Tazz, ori la agentia mea, pe langa astea, eram si student. 

După cum era de așteptat, oboseala a inceput sa-si puna accentul dupa scurt timp si trebuia sa renunt la ceva, si cea mai logica decizie a fost sa renunt la jobul de la MCDonald’s si am inceput sa renunt incet-incet si la partea de curierat, preferand ca in timpul liber sa folosesc bicicleta doar ca pe un hobby, iar pe partea de agentie am inceput sa am din ce in ce mai multi clienti.

Prin luna aprilie urma sa se schimbe mult viata mea dupa ce am primit o oferta de colaborare pe partea de ce ma pasiona cel mai mult, mai exact partea de web design, dar asta inseamna sa plec din Timisoara si sa ma mut in Bucuresti. Trebuia sa renunt la tot, de la job-ul stabil pana la prieteni, familie, facultate si sa ma mut intr-un oras unde nu cunoasteam pe nimeni si sa imi incep viata de freelancer in adevaratul lui sens, fiindca veniturile mele nu mai depindeau de un salar, ci de cate proiecte aveam de facut in luna respectiva.

Cu faptul ca in Bucuresti nu mai aveam stabilitatea pe care o aveam in Timisoara, am acceptat pana la urma si m-am mutat, lasand totul in urma si incepand o noua etapa a vietii mele. O sa scriu mai multe si despre cum mi se pare Bucurestiul fata de Timisoara intr-un alt articol.

Decizia de a ma muta s-a dovedit a fi pana la urma una buna, chiar daca uneori lucram si 12-14 ore pe zi, lucram doar pentru afacerea mea. Pe langa asta, am cunoscut in Bucuresti oameni faini, cu care voi incepe noi proiecte in acest an.

Pe langa toate astea, am inceput sa dezvolt si un magazin online dedicat animalelor de companie, dar si despre acest proiect voi scrie intr-un alt articol.

Dar pe langa toate astea, cel mai fain lucru care mi s-a intamplat in anul 2022 a fost sa-mi vad Bunicu dupa 20 de ani, iar asta m-a invatat ca familia e unul dintre cele mai importante lucruri din viata.

In concluzie, anul 2022 a fost un an plin de învățăminte și oportunități, chiar dacă a fost dificil la început, sfarsitul anului a fost unul fantastic pentru mine, iar in anul acesta sper sa ramana la fel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: