Cât de bine a stat USR PLUS la aceste alegeri?

După ce am aflat primele rezultate de la aceste alegeri, am spus că USR PLUS a obținut un mare eșec, dar gândindu-mă mai bine, USR PLUS a câștigat destul de multe orașe mari, precum Timișoara și Brașov. 

La București a fost o alianță între PNL și USR PLUS, dar per total și acolo USR a luat destul de bine.

În zona rurală, USR PLUS momentan stă încă destul de rău, posibil din cauza fricii de schimbare a oamenilor. Îți recomand să citești articolul făcut de către Recorder despre „Ce au făcut în alegeri primarii din reportajele Recorder

Conform unui articol scris de către SpotMedia.ro, procentajele la aceste alegeri locale arată în felul următor:

Vedem o creștere destul de mare a USR de la alegerilor locale din 2016, atunci cânda aveau aproximativ 200 de membri și candidau doar la București. Pe vremea aceea partidul se numea USB – Uniunea Salvați Bucureștiul.

La PSD vedem o scădere de aproape 10% față de alegerile locale din 2016, iar la PNL vedem o creștere destul de mică, de doar 4%.

Având în vedere că USR PLUS este un partid de 4 ani, au obținut un scor cât se poate de frumos la aceste alegeri, sunt curios ce vor face la alegerile din această iarnă unde diaspora va avea un cuvânt greu de spus, mai ales pentru PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like