calatorie cu cfr

Am tot văzut stiri în care se plânge lumea de CFR, fie de căldura din CFR, fie de alte probleme, insa eu ma plâng de incompetenta controlorilor si nu numai.

In pandemie, CFR a inceput timid un proces de digitalizare care pana la urma functioneaza destul de bine. CFR a facut un sistem prin care fiecare student poate face o cerere pe site-ul CFR care atesta ca e student, iar astfel poate beneficia de 50% reducere la calatoria cu trenul.

Toate bune si frumoase pana acum. Ma urc in tren, astept sa vina controlorul sa-i arat biletul online, iar mai apoi sa pot asculta muzica linistit pana la destinatie. Vine controlorul, ii arat biletul online, la fel si legitimiatia de student, tot online – fiind generata pe site-ul CFR, nu a mai fost nevoie de stampila de la secretariat si alte nebunii dinacestea birocratice, insa domnul controlor imi spune ca legitimatia nu poate fi prezentata online ci trebuie stampilata de catre facultate..

In momentul acela am incercat sa-i explic cate de frumos posibil toata treaba cu biletul online, dar tot a tinut-o pe a lui, chiar daca aveam legitimatia si biletul in format digital, iar pe legitimatie aparea numele meu, statusul de cont de student activ si CNP-ul meu.

Nu mai stiind ce sa fac, am sunat la relații cu clienții, unde îmi răspunde o doamna mai învârsta, care îmi spune ca nu e posibil sa cumpăr bilet online cu reducere de student, pe lângă asta mai spune ca noi tineretul suntem viitorul tarii și ar trebui sa ne punem cu picioarele pe pământ. Am ramas uimit si totodata prost, crezand ca pana la urma nu se mai poate prezenta legitimatia online.

Pana la urma a revenit controlorul si am inceput impreuna cu el sa citim toata metodologia care se refera la reducerile de studenti si pana la urma si-a recunoscut greseala, iar de fiecare data cand trecea pe langa mine imi zambea respectuos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: