Aplicatii pentru productivitate

Întotdeauna am fost un fan al aplicațiilor de productivitate, pe care le consider extrem de utile în viața mea. Am încercat multe aplicatii pentru productivitate de-a lungul anilor și am vrut să vă împărtășesc câteva dintre preferatele mele.

Să începem deci cu cea mai bună: Todoist.

Todoist este un instrument online de gestionare a sarcinilor, care vă ajută să creați, să gestionați și să vă finalizați sarcinile. Puteți adăuga cu ușurință sarcini noi, le puteți organiza în proiecte și subproiecte și puteți seta date de scadență și memento-uri. Aplicațiile mobile sunt disponibile pentru dispozitivele Android și iOS, astfel încât puteți utiliza aplicația oriunde (chiar și offline).

O altă aplicație pe care vreau să ți-o prezint este Wunderlist, care este, de asemenea, un instrument online de gestionare a sarcinilor, la fel ca Todoist, dar funcționează într-un mod diferit. Cu Wunderlist, puteți crea liste care includ note de text, fișiere și fotografii; le puteți partaja cu alți utilizatori; puteți colabora la proiecte în timp real; puteți seta memento-uri; puteți atașa fișiere din Box sau Dropbox etc…

Evernote este un alt instrument excelent pentru organizarea informațiilor. Acesta permite utilizatorilor să creeze notițe pe computer sau pe dispozitivul mobil și apoi să le acceseze de oriunde altundeva. De asemenea, are un sistem de sincronizare excelent, astfel încât, dacă creați o notă pe un dispozitiv, aceasta va fi sincronizată automat cu toate celelalte dispozitive conectate la același cont. Această aplicație este perfectă atunci când se încearcă organizarea ideilor în timp ce se lucrează, deoarece le permite utilizatorilor să captureze inspirațiile oricând se întâmplă, fără a se îngrijora că le pierd!

Google Calendar vă organizează viața, puteți adăuga cu ușurință evenimente cu doar câteva clicuri. Puteți alege ce calendare doriți să fie vizibile, astfel încât este ușor să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult într-o anumită zi sau săptămână – cum ar fi timpul petrecut cu familia sau obligațiile de la serviciu. Dacă aveți mai multe persoane care împart un calendar, fiecare va vedea imediat modificările făcute de alții în propriile calendare, precum și o notificare atunci când altcineva face o actualizare, astfel încât să fie mereu la curent cu situația.

StayFocusd este o extensie pentru Google Chrome și Mozilla Firefox. Aceasta vă ajută să vă concentrați asupra muncii prin restricționarea timpului pe care îl puteți petrece pe site-uri web care vă fac să pierdeți timpul.

Trello este un instrument de colaborare gratuit care vă organizează proiectele în panouri. Dintr-o singură privire, Trello vă spune la ce se lucrează, cine lucrează la ce și unde se află ceva în cadrul unui proces.

Pocket vă permite să salvați articole, videoclipuri și multe altele pentru a le vizualiza mai târziu de pe orice dispozitiv. Este ca și cum le-ai salva undeva pentru a le putea găsi mai târziu, chiar dacă nu ai acces la internet.

Asana este un instrument online care permite echipelor să colaboreze cu ușurință la proiecte de la început până la sfârșit. Le ajută să își gestioneze munca, să comunice mai bine și să facă mai multe lucruri fără a mai avea nevoie de schimburi inutile de e-mailuri de tip back-and-forth

Dacă vrei să te concentrezi pe o singură sarcină și să eviți distragerile, atunci FocusTime este aplicația potrivită pentru tine. Cu ajutorul acesteia, puteți bloca site-urile și aplicațiile care vă distrag atenția pe calculator, astfel încât acestea să nu fie disponibile atunci când trebuie să vă concentrați asupra muncii.

Google Keep este una dintre cele mai bune aplicații de luat notițe disponibile în prezent pentru dispozitivele Android. Aplicația le permite utilizatorilor să ia notițe rapide de pe telefoanele lor, fără a avea nevoie de o conexiune la internet. De asemenea, puteți adăuga fotografii, înregistrări vocale și liste de verificare la notițele dvs. astfel încât acestea să fie mai utile decât simplele intrări de text simplu.

Forest este o aplicație care te va ajuta să rămâi concentrat, recompensându-te atunci când o faci bine. Ideea din spatele acestei aplicații este simplă: plantează un copac și privește-l cum crește, dar de fiecare dată când ești distras de la muncă (verificând Facebook sau Instagram, de exemplu), copacul moare și trebuie să o iei de la zero.

Poti lasa in comentarii aplicatiile pe care le folosesti tu pentru a-ti organiza timpul si care te ajuta sa fii mai productiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: