1 decembrie

Initial nu am dorit sa scriu nimic despre 1 decembrie, insa ceva din mine fierbe si trebuie sa ma eliberez putin.

Anul trecut, de 1 decembrie, am avut parte de o vreme cat de cat ok si m-am relaxat la o plimbare cu bicicleta departe de tot nationalismul de roman, dar astazi am cam fost nevoit sa raman prins prin Bucuresti, si asta nu ar fi fost o problema, dar am fost nevoit sa merg la magazin fiindca am ramas fara paine.

Pe drumul catre magazin nimic nou, masini parcate pe trotuar, masini care nu ofera prioritate pietonilor, soferi care considera culoarea rosie la semafor un fel de cedeaza trecerea, dar cu toate astea m-am obisnuit de cand locuiesc in Bucuresti, insa unii dintre acesti soferi de astazi aveau in geamul masinii acel clasic stegulet cu drapelul Romaniei.

Si da.. am ramas cu un gust amar, si nu pentru faptul ca acesti oameni isi iubesc tara, ci pentru ca acesti oameni care se cred nationalisti convinsi, oameni care se bat cu pumnii-n piept ca Romania e cea mai tare tara, se comporta ca ultimii needucati ai societatii.

Din aceasta cauza exista AUR, din aceasta cauza PSD castiga mereu alegerile, din aceasta cauza, in tara asta, coruptia e la ea acasa.

Pot scrie multe lucruri despre romanul nationalist, dar prefer sa ma limitez la atat si tot ce mai ramane e sa sper, sa sper ca intr-o zi vom fi o natiune educata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-mă și pe: